Donează

Centenarul Regelui

Cu ocazia celebrării a 100 de ani de la nașterea Majestății Sale Regele Mihai I, am adunat într-o colecție video, amintiri, gânduri, emoții memorabile, prin care să păstram vie memoria Regelui pentru generațiile viitoare

„Dragi Români,

Regele Mihai a stat la povești cu foarte mulți dintre noi. Unii erau în preajma lui, alții au stat departe sau chiar mai aproape de el. De departe și de aproape, Regele Mihai a atins pe fiecare dintre noi cu modestia și iubirea lui față de țară și popor. Regele Mihai spunea că nu putem să avem un viitor fără să ne respectăm trecutul. Mesajul acesta este și deviza Asociației Principele Nicolae care va difuza anul viitor gândurile și amintirile românilor despre Regele Mihai. Vă chem pe toți să luați parte la această lucrare, să strângem împreună amintiri, gânduri, emoții prin care păstrăm vie memoria Regelui Nostru pentru generațiile care vin.

Regele Mihai, bunicul meu, a fost un adevărat patriot. El a iubit această țară, el a intrat în sufletele românilor încă din anii ’40. Și aș dori să ne gândim la el cu sufletul cald și spiritul treaz. În memoria lui noi avem datoria să sărbătorim, să amintim și să transmitem generațiilor viitoare tot ceea ce a însemnat pentru România: simbolul Coroanei române, al solidarității, simbolul modestiei și al credinței.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

GÂNDURI DESPRE REGE:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.