DESPRE NOI

ECHIPA NOASTRĂ

CINE SUNTEM

MISIUNEA NOASTRĂ

Oamenii sunt precum copacii: au rădăcini din care se trag în arborii genealogici pe care îi continuă.

Prin asociația sa, Nicolae al României își propune să continue misiunea strămoșilor săi, regii și reginele României, alături de românii cu dorință de implicare pentru viitorul țării. Prin proiectele pe care asociația le va derula, ne dorim să influențăm educația generațiilor viitoare prin puterea exemplului. România are o zestre unică în Europa (parcuri naționale, rezervații, etc), zestre care trebuie păstrată și transmisă mai departe cu multă mândrie.

Inspirați de cuvintele MS Regele Mihai I, care spunea, în fața Parlamentului:

„Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară luată cu împrumut de la copiii noștri”

Ne dorim, printr-o amplă acțiune națională, ca România să fie țara care dă tonul unei schimbări în ceea ce privește responsabilitatea față de generațiile viitoare.

VIITORUL ESTE ÎN MÂINELE NOASTRE!

PROIECTELE NOASTRE

ISTORIA REGALITĂȚII

Ce vom face?

• Vom organiza o caravană prin școli din țară unde elevii vor lua contact cu istoria regalității în dialog cu Nicolae al României. Vor fi prezentate amănunte inedite și povești educative. Copiii vor putea vedea și atinge obiecte de familie descoperind multe detalii fascinante, care nu sunt cuprinse în manuale. Este o modalitate interactivă prin care îi vom ajuta pe copii să înțeleagă mai bine patrimoniul cultural lăsat moștenire de regii și reginele României, iar ei ne vor ajuta să înțelegem mai bine provocările întâmpinate de noile generații într-o Românie aflată într-un continuu proces de schimbare.

CODRII DE MÂINE

Context

Animalele sălbatice coboară în orașe datorită lipsei de hrană și adăpost, casele și străzile o iau la vale din cauza alunecărilor de teren. Este momentul să aducem soluții problemei care se află la rădăcina acestor efecte negative – defrișările.

Ce ne propunem?

Plantăm 1.000.000 de arbori pentru România. Vrem să sădim împreună 1.000.000 de puieți pentru a reîmpăduri zonele cele mai afectate de inundații: Bacău, Brăila, Botoșani, Buzău, Constanța, Călărași, Covasna, Dolj, Galați, Iași, Ilfov, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vrancea, Vaslui, chiar și Municipiul București.

„Primele proiecte au fost în domeniile mediu și educație, începând cu acțiunea pilot de împădurire ce a avut loc în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, pe 16 noiembrie 2019, prin care am lansat campania de plantare a un milion de arbori pănă în anul 2023.”

PARTENERII ȘI SPONSORII NOȘTRI

Mulțumim că sunteti alături de noi
%d blogeri au apreciat: