Donează

PARTENERIAT CU SMART EVERYTHING EVERYWHERE!

PARTENERIAT CU SMART EVERYTHING EVERYWHERE!

Ne bucurăm să fim parteneri cu Smart Everything Everywhere. SEE este o organizație ce acționează ca un catalizator pentru transformarea digitală a României și care oferă un cadru pentru accelerarea tranziției României către era digitală, canalizând potențialul neexploatat al țării, facilitându-i creșterea, dezvoltarea și poziționarea ca un hub regional și european de inovație.

Un prim proiect în cadrul căruia vom colabora este Caravana Everygirl, o campanie națională de conștientizare și promovare a domeniului digital în rândul fetelor și al femeilor. Proiectul are ca obiectiv stabilirea unui cadru în care eleve, studente, femei și alte persoane interesate, pot accesa informații despre domeniul digital și despre viitorul câmp al muncii. În cadrul întâlnirilor, se vor prezenta motive pentru a alege o carieră în tehnologie, se vor dezbate oportunitățile aduse de tehnologie pentru diverse contexte sociale (violență domestică, discriminare, educație sexuală, anxietate socială, egalitate de gen) și se vor purta conversații interactive cu modele de succes care vor împărtăși din experiențele lor și vor prezenta exemple de bune practici. Ne bucurăm că Alina-Maria de Roumanie va face parte din acest panel, unde va vorbi despre relația dintre vechile tradiții și noile tehnologii!

Vă așteptăm alături joi, atunci când Caravana EveryGirl ajunge la Brașov! Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să completați următorul formular:

👉 https://www.everygirl.ro/event_caravana_everygirl_brasov

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.